Saltar para: Post [1], Pesquisa e Arquivos [2]

justbymartawahnon

justbymartawahnon

Just in Love with my experiences!

Quando colocamos o coração naquilo que fazemos é meio caminho para o Sucesso!

 

Hoje ia partilhar uma outra receita que fiz este fim-de-semana mas acabei de jantar um prato acabado de inventar e soube tão bem que seria um pecado se não partilhasse consigo!

 

Noodles Integrais com Cogumelos Shittake e Espargos Verdes:

FullSizeRender.jpg

 

Ingredientes:

50gr Noodles Integral

Meia embalagem de cogumelos shittake

Uma embalagem de Espargos Verdes

1\2 Cebola roxa

3 Dentes de alho

1 Pedaço pequeno de gengibre

2 Rodelas pequenas de malagueta

Tomilho de Limão

Malagueta

 

Preparação:

Numa frigideira, coloque azeite, seguido dos cogumelos temperados com alho e sal de trufas. Quando ja estiverem com alguma cor (passado 5'), adicione a cebola picada, 1 dente de alho picado, tomilho, açafrão, malagueta e continue a cozinhar. 

Corte os espargos em pedaços, barre com os 2 dentes de alho restantes e deite fora o caule do espargo, é demasiado grosso. Numa panela, com água já quente, coloque os espargos, deixe a água ferver e depois aguente mais 2 minutos, só depois retire da panela.

Os noddles bastam cerca de 7\8 minutos a ferver com sal marinho e azeite.

Depois de tudo cozinhado e ter vertido a água da panela, junte os restantes legumes aos noddles, misture em lume mesmo muito baixo; junte dois fios de azeite e se necessário, coloque mais um pouco de sal de trufas.

 

Espero que goste!

 

Love,

Marta

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

When we put the heart in what we do we are halfway for the Success!

 

Today i was going to share another recipe that i made this weekend but i just finished another experience, my dinner actually, need i for the to share with you!

 

Ingredients:

50gr Wholegrain Noodles 

Half packing mushrooms shiitake

A package of Green Asparagus

1 \ 2 Purple Onion

3 Garlic cloves

1 Small piece of ginger

2 Small chillies slices 

Lemon thyme

 

Wholegrain Noodles with Shiitake Mushrooms and Green Asparagus:

 

Preparation:

In a skillet, place olive oil, followed by seasoned mushrooms with garlic and salt truffles.

When are already with some colour (last 5 '), add the chopped onion, 1 clove minced garlic, thyme, turmeric, pepper and continue to cook.

Cut the asparagus into pieces, spread with the remaining 2 garlic cloves and discard the stem of asparagus, it is too thick. In a pan with already hot water, put the asparagus, let the water boil and then hold on another 2 minutes, only then remove from pan.

The noddles enough about 7 \ 8 minutes to boil with sea salt and olive oil.

After all cooked and have poured the water from the pan, add the remaining vegetables to noddles, stir in heat really low; join two oil wires and if necessary, put a little truffle salt.

 

I hope you enjoy!

 

Love,

Marta