Saltar para: Post [1], Pesquisa e Arquivos [2]

justbymartawahnon

justbymartawahnon

Just trying new things & tasting new experiences

Parece cliché mas ser saudável pode ser viciante!

 

Hoje tive a minha primeira experiência num Workshop de Alimentação Saudável; espero que o seja o primeiro de muitos!

Conhecia a Inês Simas pela sua marca, já um grande sucesso reconhecido e merecido - "Cru com Pinta", sigo o seu trabalho e como fã de cozinhados crus tive a sorte de uma desistência para ter este como o meu 1º!

Os ceviches foram o tema de hoje - que delícia!

FullSizeRender.jpg

 

FullSizeRender-5.jpg

A 1ª vez que comi, foi na Venezuela tinha eu 15 anos e inteligentemente o meu Pai disse apenas que o prato que íamos jantar continha muito limão e era peixe, logo à priori dois factores que me atraiam e não hesitem. Mesmo despis de saber que era peixe cru, estranhei mas a verdade é que já então, comi religiosamente todos os dias até ir embora!

Render.jpg

FullSizeRender-3.jpg

FullSizeRender-1.jpg

A Inês é uma verdadeira apaixonada pelo que faz e isso transmite-se pela energia que passa, o tempo do curso voou, as receitas fluíram, as cores dos pratos ganharam vida e sabor e não poderia ter sido melhor!

Seja Verão ou inverno, um Ceviche sabe sempre bem! 

Obrigada Inês por todas as dicas e se tudo correr bem, cá em casa este fds acho que não será necessário dizer o que NÃO vai faltar! :)

FullSizeRender-2.jpg

Love,

Marta

-------------------------------------------------------------------

It may sound cliché but being healthy is almost addictive!

 

Today I had my first experience in a healthy eating workshop; I hope to be the first of many.

I knew Inês Simas for your brand, already a great success recognized and deserved - "Raw with Pinta". I follow your work and as raw cooked fan had the good fortune of a waiver to have this as my 1st!

The ceviches were the subject of today - what a delight!

The 1st time I ate, was in Venezuela I had 15 years and smartly my Dad just said that the dish we were going to dinner and was contained much lemon fish, then a priori two factors that attract me and do not hesitate. Even despis knew it was raw fish, found strange but the truth is that since then, religiously ate every day to go!

Ines really loves what she does and this is transmitted by the energy that passes, the travel time flew, the revenue flowed, the colors of the dishes to life and taste and could not have been better!

Whether summer or winter, one Ceviche always knows!

Thanks Inês for all the tips and if all goes well, here at home this weekend I think you do not need to say what will NOT miss! :)

 

Love,

Marta